ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Με το 1ο βραβείο στην κατηγορία spot, μεταξύ των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ελλάδος και Ομογένειας, στο Πρόγραμμα “Κύπρος 1974-2015, Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ” τιμώνται οι μαθητές της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Oπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Σχολής, «το spot αναφέρεται στον  δολοφονηθέντα σημαιοφόρο του Γυμνασίου Αμμοχώστου, Πετράκη Γιάλλουρο, για την παράτολμη αγωνιστική του δράση ενάντια στον κατακτητή 60 ακριβώς χρόνια πριν.


Βασικοί συντελεστές: ο σημαιοφόρος του Εκκλησιαστικού Λυκείου Χανίων, Γεώργιος Αρχοντάκης (αφήγηση) και ο τελειόφοιτος παραστάτης του σχολικού αγήματος, Ιγνάτιος Αποστολάκι (εικονοληψία, συναρμολόγηση), υπότροφοι της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης και των “Χανιώτικων Νέων” αντίστοιχα».
Η Γραμματεία της Σχολής σημειώνει ακόμα στην ανακοίνωσή της, «στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό συμμετείχαν 400 σχολικές μονάδες, 15.000 περίπου μαθητές με πάνω από 1400 μαθητικές δημιουργίες.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας καθώς και στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό, Μαρίνα Χαλιβελάκη, για τη μεγάλη διάκριση, την πολύ αξιόλογη δουλειά τους και την προβολή του σχολείου μας, σε Ελλάδα και Κύπρο.


Η εκδήλωση βράβευσης των σχολικών μονάδων, από την Ελλάδα και την ομογένεια, που διακρίθηκαν, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Υπουργείο Παιδείας Ερευνας και Θρησκευμάτων την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι. Θα παραστεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, ο πρέσβης της Κύπρου και έχει προσκληθεί και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλος».


Το βραβευμένο spot βρίσκεται στο YouTube στη διεύθυνση: https://youtu.be/iZO6rig3tKsΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............