ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ


Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, πρωθυπουργός της Κρητικής Πολιτείας και επτά φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας, πέθανε στο Παρίσι στις 18 Μαρτίου του 1936.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τιμούν την επέτειο της συμπλήρωσης 80 χρόνων από τον θάνατό του και κυκλοφορούν, στις 18 Μαρτίου 2016, συλλεκτικά Φύλλα Γραμματοσήμου με τη μορφή του Ελευθερίου Βενιζέλου πλάι στην ελληνική σημαία.


Την ίδια ημέρα, ειδική αναμνηστική σφραγίδα φιλοτεχνημένη με τη μορφή του Ελευθερίου Βενιζέλου θα λειτουργήσει στην πατρίδα του μεγάλου Eλληνα πολιτικού στο Κεντρικό Ταχυδρομείο των Χανίων από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να σφραγίσουν τα φιλοτελικά τους αντικείμενα, δημιουργώντας μοναδικά συλλεκτικά ενθυμήματα της επετείου.
Παράλληλα, με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης που οργανώνει στα Χανιά το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εκδίδουν και κυκλοφορούν στις 28 Μαρτίου 2016, σε περιορισμένο αριθμό, Ειδικούς Αναμνηστικούς Φακέλους με ένθετο επετειακό μετάλλιο που φιλοτεχνήθηκε από τα ΕΛΤΑ και κατασκευάστηκε από το Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (ΙΕΤΑ) της Τράπεζας της Ελλάδας.
Οι Φάκελοι θα διατίθενται από τις 28 Μαρτίου 2016, στο Κεντρικό Κατάστημα των Χανίων, στο Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο Post Collection στην οδό Λυκούργου 5 στην Αθήνα και σε επιλεγμένα Καταστήματα ΕΛΤΑ σε όλη την χώρα.

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ

Post Top Ad

.............