ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Το Τμήμα Κυκλοφορίας και Συγκοινωνιών του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι στα πλαίσια εκτέλεσης των εργασιών σύνδεσης της παροχής λυμάτων στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Αλικαρνασσού επί της Λεωφόρου Ικάρου, θα προχωρήσει σε νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Πιο αναλυτικά  για την εκπόνηση των παραπάνω εργασιών, προβλέπεται η τοποθέτησηεργοταξιακής σήμανσης και τα εξής κυκλοφοριακά μέτρα:


Θα αποκλειστεί το τμήμα της Λ. Ικάρου, από τη συμβολή της με την οδό Δημοκρατίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Καρίας.
Η κίνηση των οχημάτων, από Ηράκλειο προς αεροδρόμιο, θα διεξάγεται μέσω των οδών Λ. Ικάρου - Ηροδότου – Αγ. Τρίφωνος- Καρίας – Λ.Ικάρου.
Ενώ η κίνηση των οχημάτων, από αεροδρόμιο προς Ηράκλειο, θα διεξάγεται μέσω των οδών Λ. Ικάρου – Σταδίου - Ηρακλείτου – Ηροδότου – Λ. Ικάρου.


Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή   21 Φεβρουαρίου  και για  τις ώρες από 07:30  π.μ. έως 15:00 μ.μ.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων, και να μην παρκάρουν τα οχήματά τους είτε σε σημεία που γίνονται εργασίες, είτε σε σημεία από τα οποία γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας.

 ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Post Top Ad

.............