ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ελάτε σήμερα Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στο Μουσείο για να γνωρίσετε και να ανταλλάξετε απόψεις με έναν επιστήμονα σχετικά με τα πουλιά που μπορείτε να συναντήσετε στο Ηράκλειο και να μάθετε για τα μακρινά τους ταξίδια! Σας περιμένουμε ακόμη για να παίξουμε, να εξερευνήσουμε και να φτιάξουμε κατασκευές!
«Οι Γλάροι και τα άλλα πουλιά στις ακτές του Ηρακλείου. Ο Διογένης και οι φίλοι του» είναι η νέα εκδήλωση που πραγματοποιείται αύριο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης στα «Σάββατα με τους Επιστήμονες»

Ποιος είναι ο Διογένης και τι κάνει εδώ στην πόλη μας;
Ποια θαλασσοπούλια βλέπουμε στις ακτές του Ηρακλείου;
Ποια σημεία της πόλης μας φιλοξενούν σπάνια πουλιά;
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
11:00 - 12:00       Συζήτηση με θέμα: «Οι Γλάροι και τα άλλα πουλιά στις ακτές του Ηρακλείου. Ο Διογένης και οι φίλοι του» με το Μιχάλη Δρετάκη, M.Sc. Βιολόγο - Ορνιθολόγο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.
12:15 - 14:00       «Ο μαύρος Κότσυφας και ο άσπρος Γλάρος». Ένα παραμύθι για τη φιλία και τη διαφορετικότητα. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο της υποδοχής του Μουσείου (για ηλικίες από 4 ετών και πάνω).
12:00 - 14:00       «Πού είμαστε κρυμμένα»; Δημιουργώ το χάρτη των πουλιών της πόλης μου.  Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο της υποδοχής του Μουσείου (για ηλικίες από 7 ετών και πάνω).
12:15 - 14:00       Εργαστήριο Origami - Χαρτοδιπλωτική πουλιών. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο της υποδοχής του Μουσείου (για παιδιά από 12 ετών και πάνω και για ενήλικες).
12:00 - 14:00       Φτιάχνω κινητές κατασκευές με Γλάρους για να διακοσμήσω το δωμάτιό μου αλλά και σελιδοδείκτες με θαλασσοπούλια για τα βιβλία μου.
Μετά το τέλος της συζήτησης, ελάτε να παρατηρήσουμε πουλιά, παρέα με τον Ορνιθολόγο μας και το τηλεσκόπιό του! Φέρτε κι εσείς, αν έχετε, τα δικά σας κυάλια.
Γενική είσοδος 6€
Μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης»:  Είσοδος δωρεάν
Παιδιά κάτω των 4 ετών: Είσοδος δωρεάν
ΑμεΑ: Είσοδος δωρεάν

Post Top Ad

.............