Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και το Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Πελοποννήσου ενώ το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός.
Η θερμοκρασία σε άνοδο στα κεντρικά και νότια θα κυμανθεί από -10 έως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -4 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 11 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 3 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.


Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.


Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν το βράδυ ασθενείς βροχές, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ