ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΝΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΝΗ

Τα Ανώγεια και η Ιστορία τους»- Ένα βιβλίο έκπληξη με μοναδικά ντοκουμέντα από τον Γιώργη Σκουλά του Μιλτιαδαντρέα- Παρουσιάζεται σήμερα Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στο ΠΑΓΝΗΟ  πρώτος τόμος, ενός βιβλίου «ντοκουμέντου»,  για την ιστορία των Ανωγείων, που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Σκουλά του Μιλτιαδαντρέα, ενός σπουδαίου ερευνητή της τοπικής ιστορίας θα παρουσιαστεί σήμερα Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 18.30 στο αμφιθέατρο του ΠΑΓΝΗ. Ο ερευνητής μέσα από μια πολύχρονη και ενδελεχή έρευνα φέρνει στο φως νέα άγνωστα ντοκουμέντα για την μεγάλη και πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό, πορεία των Ανωγείων μέσα στους αιώνες.


Για πρώτη φορά θα δουν το φως της δημοσιότητας έγγραφα, φωτογραφίες και στοιχεία που καταγράφουν άγνωστες στιγμές και εποχές για τα Ανώγεια, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε Ανωγειανός θα πρέπει να το εντάξει στη βιβλιοθήκη του.
Το βιβλίο στο ΠΑΓΝΗ θα παρουσιάσει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Απόστολος Παπαϊωάννου, με το δημοσιογράφο Γιώργο Λαγουβάρδο να συντονίζει τη συζήτηση.
Το βιβλίο, από τις εκδόσεις ΜΥSTIS  θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του 2015.  «Τ’ Ανώγεια και η Ιστορία τους» θα παρουσιαστούν σύντομα και στην Αθήνα.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............