Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΡΑΚΟΖΑΝΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


O Σύλλογος Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Νομού Λασιθίου, διανύοντας το δεύτερο χρόνο από την ίδρυση του, κλείνει τη φετεινή αποστακτική περίοδο στην περιοχή μας, στήνοντας το καζάνι του δίπλα στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου ΣΗΜΕΡΑ  Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015.


Η εκδήλωση αποσκοπεί στο να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεώτεροι, τον παραδοσιακό τρόπο απόσταξης του προϊόντος μας. Παράλληλα να δείξουμε στους ιθύνοντες εντός και εκτός χώρας, ότι η παραγωγή της κρητικής τσικουδιάς, δεν έχει εισοδηματικό χαρακτήρα για τους αγρότες της Κρήτης, αλλά είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης μας που κρατάει από πάππου προς πάππου.

Σας περιμένουμε λοιπόν να καζανέψουμε και να δοκιμάσουμε τη φετινή τσικουδιά με παραδοσιακούς μεζέδες ζωντανή κρητική μουσική και μαντινάδες.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ