ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥΜε ένα μήνυμα αγάπης και σεβασμού (Αυτά τα μνημεία είναι δικά σας και δικά μας),
ο Δήμος Ηρακλείου, ο Δικηγορικός Σύλλογος, 11 Εθελοντικές Οργανώσεις και μεμονωμένοι πολίτες, ξεκινούν  ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο 31 Οκτωβρίου, να αποκαταστήσουν, όλοι μαζί, την όψη του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου.
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού και οι εθελοντές του Δήμου, σε συνεργασία με τις Αντιδημαρχίες Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας και Πρασίνου, συντονίζουν τη δράση.
Συνεργεία του Δήμου  Ηρακλείου και μέλη των εθελοντών του Δήμου, θα βρίσκονται εκεί από τις 08:30 το πρωί για να διευκολύνουν τις ομάδες και, βεβαίως, να μετέχουν στη δράση. Θα γίνει  καθαρισμός και βάψιμο των όψεων του Μεγάρου, καθώς και φύτευση τμημάτων του εξωτερικού του χώρου.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή:
 
1) Το “ΚΕΘΕΑ”
2) Οι Εθελοντικές ομάδες του Δήμου: Παιδείας, Πολιτισμού και Πρασίνου
3) Η “Ένωση Εργαζομένων της Περιφέρειας Κρήτης”
4) Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου
5) Η “Περιφέρεια Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης”
6) Οι “Μινωίστες”
7) Οι “ΑΤΑΧΤΟΙ”
8) Ο “Σύνδεσμος Γυναικείων Οργανώσεων νομού Ηρακλείου”
9) Το “Λύκειο Ελληνίδων”
10) Η “Ζωφόρος”
11) Η “Εθελοντική ομάδα μαθητών του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου”

 
Μεμονωμένοι πολίτες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται μπορεί να συμμετέχει δηλώνοντας το ενδιαφέρον  του στο τηλ. 6971628140 (κα Φανιουδάκη Ειρήνη).
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ