Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 25/10/2015  στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη Περιφερειακών και Τοπικών Διοικητικών Συμβουλίων,  καθώς και Αντιπροσώπων στην Κεντρική Γενική Συνέλευση. Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 22/10/15 και ώρα 14.00 στα γραφεία του τμήματος καθώς και νέες εγγραφές


Για το λόγο αυτό καλούμε όλα τα Τακτικά Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, να προσέλθουν την Κυριακή 25/10/2015 και ώρα 11:00 στην μεγάλη αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου όπου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και εκλογές. Τα Τακτικά Μέλη θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν κάποιο Δημόσιο Έγγραφο (Ταυτότητα, Διαβατήριο, Δίπλωμα κλπ) για την ταυτοποίηση της παρουσίας τους.
 Σε περίπτωση μη απαρτίας στην Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί Α’ Επαναληπτική σύνοδος την Τρίτη 27/10/2015 στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα, και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας στην Α’ Σύνοδο, θα ακολουθήσει Β’ Επαναληπτική Σύνοδος στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία μας:  2810242084
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ