ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας», οι δράσεις της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού,  Τουρισμού και Εθελοντισμού καθώς και της Αντιδημαρχίας Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας,  που μεταμόρφωσαν την καρδιά της πόλης και μετέτρεψαν τη στοά του κτιρίου Αχτάρικα και το Info Point του Δήμου Ηρακλείου, σε χώρο παιδικής ψυχαγωγίας.


Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν μέσα από τη γνωριμία τους με τα διαδραστικά συστήματα του παιδικού τμήματος του Info Point. Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκε ο Παιδικός Χάρτης "Το Ηράκλειο για μένα είναι μία βόλτα" και το Παραμύθι " Η Πύλη του Χρόνου". Συμμετείχαν επίσης σε δραστηριότητες από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης που αφορούσαν στη γνωριμία των παιδιών με τα φύλλα και τους σπόρους του φθινοπώρου.
 

Με μουσική συντροφιά το παιδικό ραδιόφωνο Family 89,5 καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, τα παιδιά απέδειξαν για άλλη μια φορά πώς όταν μία πόλη αδειάζει από αυτοκίνητα, μπορεί να γεμίσει χαρούμενες παιδικές φωνές και χαμόγελα. 

Post Top Ad

.............