ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΙΝΗΔΕΣ ΣΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΙΝΗΔΕΣ ΣΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

 ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ


Με τον Ερωτόκριτο” του Βιτσέντζου Κορνάρου από τους “Χαΐνηδες” και την ομάδα “Κι όμΩς κινείται” ανοίγει ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου η αυλαία του διεθνούς φεστιβάλ σύγχρονου χορού, “Dance Days 5 Chania”.


Oπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του Φεστιβάλ, «πρόκειται για ένα φεστιβάλ που φιλοξενεί ηχηρά ονόματα χορευτών και χορογράφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Γαλλία, Κύπρο, Γερμανία, Αυστρία, Ισραήλ, Ισπανία, κ.λπ.) και που κατάφερε να θεσμοθετηθεί αποκτώντας μεγάλη απήχηση στον χώρο της τέχνης.
«Οι παραστάσεις, οι εκδηλώσεις και οι δράσεις του Dance Days», επισημαίνει το  δελτίο Τύπου, «λαμβάνουν χώρα στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου και σε άλλους σημαντικούς χώρους πολιτισμού της πόλης. Η συμμετοχή του κόσμου κάθε χρόνο αυξάνεται και μέχρι σήμερα χιλιάδες θεατές έχουν παρακολουθήσει το φεστιβάλ και έχουν συμμετάσχει στις δράσεις του.


Το Dance Days στηρίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στους εθελοντές του οι οποίοι  εργάζονται ακατάπαυστα με ψυχή για την εδραίωση του θεσμού αλλά και πίστη  στον ρόλο που διαδραματίζει η τέχνη, αντίποδας της κρίσης αξιών αλλά και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας».
Το φεστιβάλ συνδιοργανώνουν η Ομάδα Σύγχρονου χορού “Συν-Κίνηση” και ο Δήμος Χανίων, με την υποστήριξη του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων, της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων, της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., του Κέντρου Goethe Χανίων και του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.
Είσοδος: 15€ – φοιτητικό, ανεργίας: 12€.

Post Top Ad

.............