ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην ξενάγηση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου στα μοναστήρια του Ακρωτηρίου από τον Μιχάλη Ανδριανάκη και την ξεναγό Κατερίνα Μαρινάκη, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων “Γνωρίζω και σέβομαι την πόλη μου”, το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Χανίων, με τη συνεργασία της Αρχαιολογίας, τουριστικών και άλλων φορέων του τόπου.
Την Κυριακή 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο “Μουσείο Τυπογραφίας”. Σημείο Συνάντησης: Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, απ’ όπου θα αναχωρήσει στις 10.30 ακριβώς αστικό λεωφορείο. Διάρκεια ξενάγησης 1 ώρα και 30 λεπτά.


Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιοτική παροχή της υπηρεσίας ξενάγησης.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων από Δευτέρα έως Παρασκευή για την τρέχουσα ξενάγηση της εβδομάδας, από τις 10π.μ. έως τη 1μ.μ., (προθεσμία υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 1μ.μ.) στο τηλέφωνο: 28213 41666 ή στο e-mail: t tourismos@chania.gr.

Post Top Ad

.............