ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΒΙΟΛΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΒΙΟΛΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η συναυλία αγάπης στο κινηματοθέταρο Ρέξ στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου . με τους Μιχάλη Βιολάρη και Μιχάλη Κλώντζα το Σάββατο 2/5 στις 9.00 μμ στο κινηματοθέτρο ΡΕΞ στον Άγιο Νικόλαο και τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, για την αγορά εξοπλισμού για την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου.


Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι  το τελευταίο διάστημα πολλοί καλλιτέχνες και πολίτες του τόπου μας και μη,  δραστηριοποιούνται εθελοντικά για τη στήριξη του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. 
Εκτός από τους εκλεχτούς καλλιτέχνες Μιχ. Βιολάρη και Μιχ. Κλώντζα και τους μουσικούς  στη συναυλία του Σαββάτου συμμετείχε και η χορωδία 2ου και 3ου Γυμνασίου Αγ. Νικολάου  και η  σχολή χορού Γιαννίκου –  Ταμιωλάκη.Το θέμα της συναυλίας εήταν«εκεί που το Νέο Κύμα συναντά το Έντεχνο Λαϊκό Τραγούδι»και χορηγοί είναι ο Οδοντιατρικός, Φαρμακευτικός, και Ιατρικός σύλλογοι νομού Λασιθίου και ο Δήμος Αγίου Νικολάου, όπως επίσης και η αεροπορική εταιρία AEGEAN, η εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, ο ραδιοφ. σταθμός ΛΑΤΩ FM,η ιστοσελίδα ΦΩΝΗ ΕΝ, και οι γραφικές τέχνες ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ.Post Top Ad

.............