ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαΐου, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων ανοικτές προς το κοινό.
Την Τετάρτη 6 Μαΐου και ώρα 19:00 στην αίθουσα Καστελάκη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία και συζήτηση από την κ. Μαρούδα Ντανιέλα, καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου και μέλος της εφορίας της Κοινωνικής Πρόνοιας του ΕΕΣ με θέμα:


"Η ανάγκη οικοδόμησης ανεκτικών και ανθεκτικών κοινωνιών. Από την Μεσόγειο και τους πρόσφυγες στο Νεπάλ και από την Ευρώπη σε κρίση στην παγκόσμια.

 Επίσης ανθρωπιστική διάσκεψη του 2016. Τα μηνύματα, οι αξίες, η προσφορά..." θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της λειτουργίας και διεθνούς δράσης RFL (Αποκατάσταση Οικογενειακών Δεσμών) στην Ελλάδα από την Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αναζητήσεων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από τον κ. Σταμάτη Λούρμπα, Εκπαιδευτικό Μηχανικό ΜΑ και Εθελοντή RFL της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού.
Την Παρασκευη 8 Μαϊου και το Σάββατο 9 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 19.00 θα πραγματοποιηθεί παζάρι στον προαύλιο χώρο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου από τους ξθέλοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων των Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου.

 

Post Top Ad

.............