22 ΜΑΙΟΥ 2015 26 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΤΖΙΑΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

22 ΜΑΙΟΥ 2015 26 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΤΖΙΑΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5


Το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5 εκπέμπει από το Ηράκλειο σε όλη την Κρήτη από τις 22 Μαΐου 1989 (συμπλήρωσε ήδη 26χρόνια λειτουργίας). Από την πρώτη μέρα των εκπομπών του, το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5 διακρίθηκε για την αντικειμενικότητά του, την εγκυρότητά του, την ποιότητά του και – κυρίως – για την ανεξαρτησία του. Στοιχεία με τα οποία λειτουργεί έως σήμερα και τα οποία το καθιέρωσαν πρώτο στην προτίμηση της Κοινής Γνώμης και την ακροαματικότητα. Επίσης, ο ψηφιακός του εξοπλισμός είναι αυτός που το κάνει να ξεχωρίζει και για την πιστότητα του σήματος και τον άψογο ήχο του.Το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5 έχει όλο το 24ωρο αυτοδύναμο και live πρόγραμμα. Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελούν οι ενημερωτικές εκπομπές και η αντικειμενική ενημέρωση που το καταξίωσαν στη συνείδηση της Κοινής Γνώμης ως το πλέον αξιόπιστο μέσον ενημέρωσης της Κρήτης.


Το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηνύματα ήχου, τελευταίας γενιάς της τεχνολογίας. Η επεξεργασία του ήχου γίνεται με ψηφιακό τρόπο (η κονσόλα είναι KLOTZ, τα Radio Link MOSLEY, το Exciter HARRIS, οι κεραίες SIRΑ και οι πομποί RVR MOSFET). Η ροή του προγράμματος γίνεται ψηφιακά, μέσω υπολογιστών και εξειδικευμένου ραδιοφωνικού λογισμικού.
Το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ διαθέτει κι ένα υπερσύγχρονο ψηφιακό στούντιο ηχογραφήσεων, το μεγαλύτερο στην Κρήτη. Από πλευράς άλλων χώρων το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ διαθέτει πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένη αίθουσα Δημοσιογράφων και γραφεία παραγωγών ενημερωτικών εκπομπών. Υπάρχουν 2 ON AIR Studios, 3 studios edit, ειδικός χώρος για τους server, το τηλεφωνικό κέντρο και αποθήκευσης  CD, χώρος αναμονής καλεσμένων κλπ άλλοι χώροι για την λειτουργικότητα του σταθμού.

Το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ έχει όλο το 24ωρο έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση. Οι ενημερωτικές εκπομπές πραγματεύονται, αναλύουν και σχολιάζουν την επικαιρότητα, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Στις ενημερωτικές εκπομπές τα μικρόφωνα είναι πάντα ανοιχτά για τους ακροατές, οι οποίοι με τη δική τους παρέμβαση δημιουργούν την εικόνα του πλουραλισμού και της αντικειμενικότητας στα θέματα που παρουσιάζονται.


Η αμφίδρομη αυτή σχέση σταθμού – ακροατών καθιέρωσε το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ ως το πλέον αμερόληπτο ραδιόφωνο της Κρήτης (γεγονός που αποτιμάται και στην ακροαματικότητα).
Κάθε μέρα υπάρχουν τρία αναλυτικά δελτία ειδήσεων (07.00, 14.00, 21.00) και κάθε ώρα, όλο το 24ωρο, τίτλοι ειδήσεων. Υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις στην παρουσίαση σημαντικών γεγονότων καθώς και συνεργασία με άλλες δημοσιογραφικές πηγές.
Η πολυάριθμη Δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού εξασφαλίζει όλο το 24ωρο άμεση, αντικειμενική και πλήρη ενημέρωση.
Επίσης, για τις ανάγκες του εξωτερικού ρεπορτάζ, το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο τεχνολογικά VAN, το οποίο συνδέει άμεσα το σταθμό με τα κέντρα εξελίξεων.Καθημερινά από τις 16.00 το απόγευμα έως τις 05.00 το επόμενο πρωί, κεφάτοι μουσικοί παραγωγοί παρουσιάζουν ένα πλήρες ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Πρώτες ραδιοφωνικές μεταδόσεις, συνεντεύξεις, events, συναυλίες, διαγωνισμοί, κινηματογραφικές πρεμιέρες και πολλά δώρα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του live ψυχαγωγικού προγράμματος του ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ.


Το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ λειτουργεί από τις 22 Μαΐου 1989. Ήταν από τους πρώτους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας που πήρε άδεια λειτουργίας τον Φεβρουάριο του 1989.

Η εκπομπή του σταθμού, γίνεται από το Ηράκλειο όπου βρίσκονται τα κεντρικά στούντιο και συγκεκριμένα από την Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Ηρακλείου Κρήτης οδός Ο.Τ. 19A.
Το ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του διακρίνεται για την ποιότητα των εκπομπών του, την αντικειμενικότητά του, την εγκυρότητά του και – κυρίως – την ανεξαρτησία του. Στοιχεία που το καθιέρωσαν στην προτίμηση της Κοινής Γνώμης με αποτέλεσμα, όλα αυτά τα χρόνια, να είναι πρώτο στην ακροαματικότητα.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ / ΦΩΤ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Post Top Ad

.............