ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ

Tην καθιερωμένη εκδήλωση “Παιδική έκφραση και δημιουργία” θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 20 Μαΐου και ώρα 6 μ.μ. το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης για 17η συνεχή χρονιά.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Χανίων, το Τμήμα διά βίου μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης.


Τα δρώμενα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής:
• Θεατρικό Δρώμενο, Ιδ. Νηπιαγωγείου “τα Ζαβολάκια”, “Βοηθήστε να σώσουμε την Καρέττα – Καρέττα”.
• Μουσικοκινητικό Δρώμενο, Β’ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχ. Χανίων “Ο Γλάρος”.
• Μουσικοχορευτικό Δρώμενο, 36ο Νηπιαγωγείο Χανίων “Θάλασσα… Γυαλί!”.
• Μουσικοθεατρικό Δρώμενο, Γ’ τάξη του 12ου Δημοτικού Σχ. Χανίων “Ο δρόμος του δελφινιού”.
• Μουσικοκινητικό Δρώμενο, Β’ τάξη του Δημοτικού Σχ. Πλατανιά “Τα δέκα καβουράκια”.Επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Ναυτικού Μουσείου «δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφερθούμε στις πολύ αξιόλογες αφίσες – ζωγραφιές με θέμα: “Τα ζώα της θάλασσας κινδυνεύουν” που έκαναν παιδιά απ’ όλο τον Νομό Χανίων, αλλά και από τον Νομό Ρεθύμνου με αφορμή τον διαγωνισμό μας.
Πραγματικά, όλα τα έργα των παιδιών ήταν άψογα και ξεπέρασαν για μια ακόμα φορά ακόμα και τις δικές μας προσδοκίες, ενώ το ότι είχαμε φέτος συμμετοχή και από το Ρέθυμνο μας χαροποίησε και ικανοποίησε ιδιαίτερα, σε έναν διαγωνισμό που είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή. Τα έργα των παιδιών, τα οποία ξεχώρισαν, θα βραβευτούν στο τέλος της εκδήλωσης όπου τα παιδιά εκτός από το Αναμνηστικό Δίπλωμα – Βραβείο τους, θα παραλάβουν σε προσωπικά γραμματόσημα από τα ΕΛ.ΤΑ. που θα απεικονίζουν τις δικές τους ζωγραφιές».

Post Top Ad

.............