ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΙΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΙΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ


Πρωινά ... Σαββάτου με τους επιστήμονες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας πραγματοποιούνται από αύριο Σάββατο, 16 Μαϊου, κάθε 1ο και 3ο Σάββατο του μήνα με αντικείμενο τις αλλαγές του κλίματος.

"Ελάτε το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 (τελευταία μας εκδήλωση πριν το καλοκαίρι) για να ερευνήσουμε, να παίξουμε, να φτιάξουμε κατασκευές και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με την κλιματική αλλαγή.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
11:15-12:00            Συζήτηση στην Αίθουσα Πολυμέσων με θέμα: «Η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της. Τι μπορούμε να κάνουμε;» από τον Δρ. Μιχάλη Προμπονά, ερευνητή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.
12:00-14:00            Αφήγηση παραμυθιού και θεατρικό παιχνίδι «Παιδιά σε δράση! Η ώρα να σώσουμε τη Γη έχει φτάσει» (δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο υποδοχής του Μουσείου - για ηλικίες άνω των 4 ετών).
12:00-14:00            Κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά.
Μετά το τέλος της ομιλίας θα προβάλλεται στην Αίθουσα Πολυμέσων η ταινία "Home" (2009) (Σκηνοθέτης: Yann Arthus-Bertrand) που αποτελεί ένα μοναδικό κινηματογραφικό γεγονός με θέμα το περιβάλλον και τον πλανήτη μας.
H γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ, ενώ για τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Παράλληλα με την εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί έκθεση με τις φωτογραφίες των παιδιών που συμμετείχαν στο φωτογραφικό διαγωνισμό «Το αγαπημένο μου έκθεμα μέσα στο Μουσείο». Τρεις θα είναι οι πρώτοι νικητές του διαγωνισμού, όμως, όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν, θα κερδίσουν μικρά δωράκια από το πωλητήριο του Μουσείου.
Η απονομή των δώρων θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ"

Post Top Ad

.............