Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ 1ο ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

 

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στο 1o Ανταλλακτικό παζάρι δίσκου (βινυλίου) που οργανώθηκε στα Χανιά το Σάββατο από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στην πλατεία Μητροπόλεως Χανίων, στον ιδιωτικό εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου “Βιλελμίνη”.Από το πρωί δεκάδες ”εραστές” του βινυλίου είχαν την ευκαιρία να ψάξουν για νέους δίσκους και να ανταλλάξουν μουσικές γνώσεις, καθώς και να ακούσουν ”ψαγμένες” μουσικές από dj’s.
Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Δίσκου Βινυλίου και των Ανεξάρτητων Δισκοπωλείων, που εορτάζεται εδώ και επτά χρόνια το 3ο Σάββατο του μηνός Απριλίου, σε όλο τον κόσμο.

 

«Πρόκειται για μια γιορτή της μουσικής, ένας φόρος τιμής στον δίσκο βινυλίου, το μέσο στο οποίο έχει κατ’ εξοχήν αποθηκευθεί και διανεμηθεί παγκοσμίως η τέχνη της μουσικής και που εδώ και 100 και πλέον χρόνια παραμένει το μέσο αναφοράς για τους σοβαρούς μουσικόφιλους και συλλέκτες, παρά την επέλαση των ψηφιακών μέσων» ανέφεραν μέλη της διοργανώτριας  ομάδας “ΠΙΚΑΠ ΔΕ ΒΙΝΥΛ”.
Η ομάδα διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη μας το ανταλλακτικό παζάρι βινυλίου σε συντονισμό με την παγκόσμια μουσική κοινότητα και αγορά.

 

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:
• Ανταλλακτικό παζάρι δίσκου.
• Τοποθέτηση πικάπ και DJing από συλλέκτες και Djs που θα καλύπτουν πλήρως το μουσικό γίγνεσθαι, από την κλασική και παραδοσιακή μουσική εως την πειραματική και το hiphop.
• Ζωντανά μουσικά δρώμενα.
• Μουσικές καρέκλες – παιδικό δρώμενο.
• DJ SET αποκλειστικά με δίσκους σε διάφορα νυχτερινά κέντρα της πόλης απόψε Σάββατο όπως Kibar, Plaka, Ippopotamos bar, Fagotto

χανιωτικα νεα
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ