Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

ΚΡΗΤΙΚΑ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ ΣΥΒΡΑΣΤΑ




Πρόκειται για μια ντόπια παραδοσιακή συνταγή της Κρήτης για να μαγειρέψετε χορταρικά και ζαρζαβατικά του κήπου σας!


Υλικά (Σερβίρει 4)


  • 1/2 κιλό βλήτα
  • 3 κολοκυθάκια
  • 1/2 κιλό αμπελοφάσουλα
  • 1/2 κιλό μπάμιες
  • 6 κολοκυθανθοί
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

  • Εκτέλεση συνταγής

    Βράζουμε πρώτα τα αμπελοφάσουλα και έπειτα προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα βλήτα, τις μπάμιες και στο τέλος τους κολοκυθανθούς.
    Αφού πάρουν βράση, τα σουρώνουμε και τα αλατίζουμε.
    Σωτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλατοπίπερο και στη συνέχεια με το περιεχόμενο του τηγανιού περιχύνουμε την πιατέλα με τα χορταρικά μας.



    ΠΗΓΗ: http://www.sidages.gr/
    ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
    ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

    ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ