ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΡΥΣΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΡΥΣΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥΣτο Φαράγγι Βρυσί, στα άγρια και μαγευτικά τοπία των Λευκών Ορέων, οργανώνει πεζοπορία ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηρακλείου την σήμεραα Κυριακή 22 Μαρτίου. Τα μέλη του ΕΟΣ αναφέρουν «Ξεκιναμε από τους Λάκκους Χανίων (520μ) και από καταπράσινο μονοπάτι φθάνουμε στο Φαράγγι Βρυσί, που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο σπήλαιο και υπόγειο ποτάμι. Κινούμαστε στα πλάγια του φαραγγιού ανηφορίζοντας σε παλιό, κακοτράχαλο, λαξευμένο μονοπάτι ανάμεσα σε κυπαρίσσια και πρίνους, αλλά και εκπληκτικά λουλούδια, έως την πηγή Βρυσί (790μ).

 
Εκεί περνάμε στην απέναντι πλευρά του φαραγγιού και πάντα από λαξευμένο, άγριο μονοπάτι, περνώντας και από κάποια από- κρημνα σημεία, φθάνουμε στο τέλος της πορείας μας στη Ζούρβα (570 μ)». Αρχηγός είναι ο Γιώργος Ρομπογιαννάκης.

Η πορεία διαρκεί έξι ώρες και ο βαθμός δυσκολίας είναι δύο. Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 το πρωί από το Αρχαιολογικό Μουσείο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............