ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ξενάγηση στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης θα πραγματοποιηθεί τσήμερα Κυριακή 15/03/2015, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων “ΓΝΩΡΙΖΩ και ΣΕΒΟΜΑΙ την πόλη μου”, που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων, με τη συνεργασία της Αρχαιολογίας, τουριστικών και άλλων φορέων του τόπου.

Την ξενάγηση θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, Μανώλης Πετράκης. Σημείο Συνάντησης: Είσοδος Ναυτικού Μουσείου Κρήτης – Ενετικό Λιμάνι. Αναμενόμενη διάρκεια ξενάγησης 1:30 ώρες.
Η επόμενη προγραμματισμένη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί στις 22/03/2015, στις οχυρώσεις των Χανίων από τον Μιχάλη Ανδριανάκη. Σημείο Συνάντησης Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.
Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή έως και τις αρχές Ιουνίου, με ώρα έναρξης της κάθε ξενάγησης τις 11.00. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιοτική παροχή της υπηρεσίας ξενάγησης.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για την τρέχουσα ξενάγηση της εβδομάδας,

από τις 10:00 έως τις 13:00, (προθεσμία υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 13.00) στο τηλέφωνο: 28213 41666 ή στο e-mail: t-tourismos@chania.gr.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............