ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ

«Παίζω και μαθαίνω για την πόλη μου, αγαπώ το Ηράκλειο»
11:00 π.μ. στο Δημαρχείο (Λότζια)
(ανοικτή για όλα τα παιδιά)
Οι μικροί φίλοι του Ηρακλείου, θα περιπλανηθούν στους δρόμους του Δήμου μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες (παιχνίδι-διαδρομές) και στη συνέχεια θα αναδείξουν την αγαπημένη τους διαδρομή.

  • Δράση 1: Ανάγνωση του Παραμυθιού «Η πύλη του Χρόνου»
  • Δράση 2: Ομαδική δραστηριότητα: περιπλάνηση στο Ηράκλειο μέσα από διαδρομές (αξιοποίηση του «Χάρτη από παιδιά για παιδιά»
  • Δράση 3: Ποιό είναι το όνομά μου; (αντιστοίχιση των φωτογραφιών των μνημείων της πόλης με τα ονόματά τους).
  • Δράση 4: Ψάχνω τη διαδρομή του μικρού Νίκου (ακολουθούμε τα βήματα του μικρού Νίκου από το παραμύθι «Η πύλη του Χρόνου») και τη βρίσκουμε στο χάρτη.
 

Η Φιλαρμονική του Δήμου, θα δώσει μία μουσική νότα στις δραστηριότητες των παιδιών, στις 12:00 μ.  από το αίθριο της Βασιλικής.
Οι δραστηριότητς οργανώνονται στο πλαίσιο της δράσης «Δράσεις Προβολής και Δικτύωσης ΟΣΑΑ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ», Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπτυξης (ΟΣΑΑ) Ηρακλείου «Ηράκλειο κάθε βήμα ... ένα ταξίδι στην Ιστορία».


Το έργο «Δράσεις Προβολής και Δικτύωσης ΟΣΑΑ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ», Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπτυξης (ΟΣΑΑ) Ηρακλείου «Ηράκλειο κάθε βήμα ... ένα ταξίδι στην Ιστορία» υλοποιείται από το Δήμο Ηρακλείου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007-2013» της προγραμματικής περιόδου «ΕΣΠΑ 2007-2013» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Υλοποίηση Πράξης: Τμήμα Προστασίας & Ανάδειξης Παλιάς Πόλης, Οικιστικών Συνόλων & Ενετικών Τειχών, Δ/νση Τεχνικών Έργων & Μελετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............