ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΕΡΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΕΡΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων αρχιεροσύνης του σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, προέδρου της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης (Φεβρουάριος 1975 - Φεβρουάριος 2015) οργανώνει η Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης επετειακή εκδήλωση σήμερα Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα τελετών της Ακαδημίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Πατριαρχιακής Ακαδημίας σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας, καθηγητής Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ο σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός και ο πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Μακάριος Γρινιεζάκης, καθηγητής της Πατριαρχικής Ακαδημίας και ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία της Πατριαρχιακής Ακαδημίας η οποία θα αποδώσει εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια. Στο τέλος της εκδήλωσης ο σεβ. πρόεδρος της Πατριαρχιακής Ακαδημίας κ. Ανδρέας εξ ονόματος της Διοικούσας Επιτροπής των καθηγητών, του διοικητικού προσωπικού και των φοιτητών θα επιδώσει στον σεβ. Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ειρηναίο την Επετηρίδα της Πατριαρχιακής Ακαδημίας η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στο σεπτό πρόσωπό του σε ένδειξη αγάπης, τιμής και σεβασμού.

 

“Παρακαλούνται όσοι κληρικοί και λαϊκοί επιθυμούν και μπορούν να μετέχουν στην εκδήλωση για να τιμήσουν με την παρουσία τους το σεπτό πρόσωπο του τιμωμένου σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου και ποιμενάρχου μας” αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............