ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο
Κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού θα παραμείνουν αύριο σχολεία στο δήμο Ηρακλείου με απόφαση που υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου, κα. Μαρία Καναβάκη
Νηπιαγωγεία: Δαφνών, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Βλάσση, Προφήτη Ηλία, Κυπαρισσίου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Βενεράτου.
Δημοτικά: Δαφνών, Βασιλειών, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Σύλλα, Καρκαδιώτισσας, Βενεράτου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Προφήτη Ηλία.
Γυμνάσια: Προφήτη Ηλία, Βενεράτου, Αγίου Μύρωνα.
Λύκειο: Αγίου ΜύρωναΔήμος Αρχανών Αστερουσίων 
Την αναστολή της έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία α'βάθμιας και β'βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, αποφάσισε ο δήμαρχος του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, Μ.Κοκοσάλης, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Βιάννος
Κλειστά αύριο και μεθαύριο αναμένεται να παραμείνουν τα σχολεία και στο Δήμο Βιάννου λόγω της σφροδρής χιονόπτωσης με απόφαση του δημάρχου Π. Μπαριτάκη

Μοχός - Γωνιές 
Σε αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων στη Δημοτική Ενότητα Μοχού και στην Τοπική Κοινότητα Γωνιών προχώρησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, τα παρακάτω σχολεία:

Νηπιαγωγεία Μοχού και Γωνιών
Δημοτικό Σχολείο Μοχού
Γυμνάσιο Μοχού
Λύκειο Μοχού 

 Δήμος Καντάνου - Σελίνου 
Κλειστές θα παραμείνουν και οι σχολικές μονάδες Α' Βάθμιας και Β' βάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Καντάνου Σελίνου λόγω της κακοκαιρίας


Σφακιά
Ο Δήμαρχος Σφακίων έχοντας  υπόψη :
1.Τις διατάξεις του άρθρου 94 «Πρόσθετες αρμοδιότητες δήμων» παρ.4 εδάφιο 27 «η διακοπή μαθημάτων, λόγω έκτακτων συνθηκών…» του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
2.Τις κρατούσες έκτακτες συνθήκες λόγω έντονης χιονόπτωσης.
Αποφασίζει
Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και Γυμνάσιο Λύκειο Χώρας Σφακίων) που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σφακίων  για την Πέμπτη 08-01-2015 λόγω έντονων χιονοπτώσεων.
Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων.

Δήμος Κισσάμου
Από το Δήμο Κισσάμου γίνεται γνωστό ότι εξαιτίας των αντίξοων  καιρικών φαινομένων και της χιονόπτωσης, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 οι κάτωθι σχολικές μονάδες αρμοδιότητας του Δήμου Κισσάμου:
Νηπιαγωγείου Έλους Δ.Ε. Ιναχωρίου
Δημοτικό Σχολείου Έλους Δ.Ε. Ιναχωρίου
Για τον ίδιο λόγο, αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά μέσω ΚΤΕΛ των μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δημ. Ενότητας Ιναχωρίου προς τις σχολικές μονάδες της Κισσάμου ήτοι το Γυμνάσιο Κισσάμου και το Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο Κισσάμου.

 

Ρέθυμνο

Όπως αναφέρεται σε ανακόινωση του αντιδημάρχου Ρεθύμνης Γιώργου Γεωργαλη λόγω των καιρικών συνθηκών  αποφάσιστηκε η διακοπή των μαθημάτων  στις 8-1-2015 στις  σχολικές μονάδες  της Α/θμιας Εκπ/σης  των Τοπικών Κοινοτήτων Αργυρούπολης , Μυριοκεφάλων, Επισκοπής, Γωνιάς, Αρμένων και  στις σχολικές μονάδες Β/θμιας Εκπ/σης της Τοπικής Κοινότητας Επισκοπής.
Παράλληλα κλειστά θα μεινουν αύριο και μεθαύριο τα σχολεία των Ανωγείων, το γυμνάσιο Κράνας,το ΕΠΑΛ Γαράζου , το γυμνάσιο Σιβρήτου, το γυμνάσιο -Λύκειο Φουρφουρά και στο δήμο Αγίου Βασιλείου το γυμνάσιο-λύκειο Σπηλίου και το γυμνάσιο Κοξαρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............