Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στη Χαλκιδική, την Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, περιμένουμε την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015. Τα φαινόμενα σταδιακά θα σταματήσουν.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από -12 έως 3 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -7 έως 4 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από -3 έως 6 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από -4 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από -2 έως 6 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί και τοπικά στα νοτιοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 3 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στο Σαρωνικό και βορειοανατολικοί μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 2 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............