ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΤΗΣ ΛΟΤΖΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΤΗΣ ΛΟΤΖΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


Μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται από τις εθελοντικές ομάδες του Ηρακλείου το ερχόμενο Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015, καλωσορίζοντας παράλληλα τον ερχομό της νέας χρονιάς. 

Σ’ αυτήν την κοινή μας προσπάθεια, σας καλούμε όλους να συμμετέχετε. Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος ούτε διαχείριση αίματος. Κάθε Εθελοντής Αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα ή θα πιστωθεί αυτή που ήδη έχει και με την οποία μπορεί να καλύψει τυχόν μελλοντική ανάγκη, σε αίμα, δική του ή συγγενή.Η αιμοδοσία απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να δώσετε αίμα. Το έμπειρο ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου θα πραγματοποιήσει τις αιμοληψίες, ενώ εθελοντές θα είναι παρόντες για να λύσουν κάθε απορία σας και να κάνουν την ημέρα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας μια πραγματική γιορτή.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο κέντρο του Ηρακλείου, στη μεγάλη γιορτή Εθελοντισμού να ζήσουμε μαζί την εμπειρία της προσφοράς. 
Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, κάντε και εσείς το πολυτιμότερο δώρο: Χαρίστε ζωή.

Κάθε Αιμοδότης θα λάβει ένα συμβολικό δώρο, προσφορά από τα καταστήματα "Φυτώρια Κρήτης + My plants" ( https://www.facebook.com/cretanurseries ) καθώς επίσης και ένα μπουκάλι κρασί από το οινοποιείο Λυραράκη ( http://www.lyrarakis.gr/ ). 
Η αφίσα είναι ευγενική προσφορά από την εταιρία γραφικών τεχνών KING ART (Λ. Εθν.Αντιστάσεως 80 Ηράκλειο, Τηλ.: 2810323190).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............