ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ


Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγίας Πετράκη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2 Δεκεμβρίου συνάντηση με το Προεδρείο του Συμβουλίου του Συλλόγου των Βενζινοπωλών Λασιθίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.
 Στην συνάντηση συμμετείχε ο αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕΛ κος Μ. Ζαφειράκης, ο Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος κος Γ. Σκουλικάρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βενζινοπωλών κος Γ. Ψυλλάκης, ο Γραμματέας κος Π. Επιτροπάκης και ο Ταμίας κος Χ. Ευγενικός.
Στόχος της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι βενζινοπώλες του Λασιθίου για τον Νόμο 4155/13 προκειμένου να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έγκριση σχεδιαγραμμάτων και την έκδοση νέας άδειας λειτουργίας των πρατηρίων τους.
«Με δεδομένο ότι μετά την παρέλευση της τεθείσας προθεσμίας η αρμόδια Υπηρεσία μπορεί να προχωρήσει σε προσωρινή ανάκληση της άδειας λειτουργίας του πρατηρίου, κρίθηκε απαραίτητη η σημερινή ενημέρωση προκειμένου οι βενζινοπώλες να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Νόμου» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............