ΣΕΙΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕΙΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥΧριστουγεννιάτικες συναυλίες θα πραγματοποιήσει ηπαιδική και νεανική χορωδία του Δήμου Ηρακλείου.

Αναλυτικά, συναυλίες θα δοθούν το ερχόμενο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας, στα Καμίνια, την Κυριακή 14 του μήνα την ίδια ώρα στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο πλαίσιο της συναυλίας του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Ηρακλείου.


Επίσης, θα εμφανιστεί την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα στα γραφεία των Μινωικών Γραμμών - 25ης Αυγούστου 17, την Τετάρτη 17 του μήνα στις 8.30 το βράδυ θα γίνει η μεγάλη της συναυλία στη Βασιλική του Αγίου
Μάρκου με ελεύθερη είσοδο.

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 7.30 το βράδυ θα δοθεί συναυλία στην πλατεία Ελευθερίας, όπου θα φωταγωγηθεί το καραβάκι του Ηρακλείου.

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, η χορωδία θα δώσει συναυλίες στις 12.30 το μεσημέρι στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στις 7 το απόγευμα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αγίου Ιωάννη (κοντά στην εφορία, στη Λεωφόρο Κνωσού).

Τέλος, την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου θα δώσει συναυλίες στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Δασκαλογιάννη και στις 7.30 το απόγευμα στο προαύλιο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............