ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ο Παγκρήτιος Όμιλος Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών (Π.Ο.Ε.Φ.- www.canyon.gr)  διοργάνωσε την Κυριακή 21.12.2014 Χριστουγεννιάτικη επετειακή κατάβαση στο άβατο φαράγγι του Έλιγκα  στην περιοχή της Εμπάρου . Είκοσι μέλη του ομίλου ντύθηκαν στα χρώματα του Αϊ Βασίλη και με γιορτινή διάθεση πραγματοποίησαν τεχνική κατάβαση  φαραγγιού.


Αποχαιρετώντας το 2014 γιορτάζουμε δέκα χρόνια από την έναρξη της δραστηριότητας του  canyoning στην Κρήτη. Δέκα χρόνια σκληρής δουλειάς με εξερευνήσεις – ασφαλίσεις διαδρομών και καταγραφή – δημοσίευση άβατων φαραγγιών. Δέκα χρόνια εμπειρίας, τεχνικής κατάρτισης, εκπαίδευσης νέων και παιδιών. Δέκα χρόνια αγάπης και επαφής με το άγριο φυσικό περιβάλλον.
Ο Π.Ο.Ε.Φ. εδραίωσε και ανέπτυξε την δραστηριότητα του canyoning στη Κρήτη δείχνοντας το δρόμο της φύσης σε πάνω από 470 νέους που έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα. Ο Π.Ο.Ε.Φ. συνεχίζει  το έργο του πιστεύοντας πάντα στη ιδέα ότι ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης και  ευτυχίας είναι ο δρόμος που περνά μέσα από την φύση. Για τη νέα χρονιά που έρχεται ευχόμαστε σε όλους υγεία, έμπνευση και δημιουργία.  Χρόνια πολλά, χρόνια »φυσικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............