Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

           

               Το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του «Το τρένο των δώρων» όπως ονομάζεται, που γίνεται το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, στη Λότζια.


              Κέφι, χαρά και φαντασία σε ένα bazaar στο κέντρο της πόλης μας. Η Λότζια θα φορέσει τα γιορτινά της, αυτό το Σάββατο από τις  9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι. Μπορείτε όλοι σας, μικροί και μεγάλοι,  να κάνετε εγκαίρως τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας. Οι μαθητές, μαζί με τους γονείς και τους καθηγητές  έχουν ετοιμάσει χειροποίητα ημερολόγια, γούρια, σαπούνια, κηροπήγια, χριστουγεννιάτικα στολίδια και στεφάνια!  Θα υπάρχουν επίσης βιβλία, dvd, παιχνίδια, καλλυντικά, διακοσμητικά, γλυκά  κ.α.
Ελάτε να πιείτε και  το πρωινό καφεδάκι σας, κερασμένο από τα Starbucks.Χορηγοί του παζαριού είναι οι: Seventeen, fotomaris, ΣΚΑΙ Κρήτης, Κρήτη Sport FM, Ράδιο Κρήτη.
Μέρος των εσόδων του παζαριού θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.Νίκος Λειβαδιωτάκης-Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 6ου γυμνασίου(

Μαρία Ανδριώτη-Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων 6ου γυμνασίου 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ