ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000 ΑΓΙΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000 ΑΓΙΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ6.000 και...  'Αγιοι Βασίληδες πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους των Χανίων το Σάββατο το μεσημέρι.Για 4η συνεχή χρονιά το Σωματείο Santa Run, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων και την Πολιτιστική Επιχείρηση του δήμου, διοργάνωσαν το 4ο Santa Run , για την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ , που ασχολούνται με παιδιά της πόλης τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Η συμμετοχή φέτος παρά τον άστατο καιρό ξεπέρασε κάθε προσδοκία.'Ανθρωποι κάθε ηλικίας ,οικογένειες με μωρά σε καροτσάκια κρατώντας κόκκινα μπαλόνια και με σφυρίχτρες στο στόμα έκαναν τον γύρο της πόλης.
Σε όλο το μήκος της διαδρομής που έγινε υπό τους ήχους της μουσικής από 15 μουσικούς παραγωγούς των Χανίων , καταστηματάρχες της πόλης πρόσφεραν γλυκά και σοκολάτες στους συμμετέχοντες ενώ προσφερόταν μπύρες χωρίς αλκοόλ.
Το Santa Run πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά μεσημέρι. και σαν ιδέα υλοποιήθηκε για πρώτη φορά, στα Χανιά, το 2011.
Την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης συμμετείχαν 400 'Αγιοι Βασίληδες .

Το 2012 έφτασαν τους 1500 και το 2013 3000, παρά τις εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες

ΦΩΤ - Η Irene Kalaitzaki


Το Santa Run είναι μία γιορτινή, φιλανθρωπική διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου, κάθε Δεκέμβριο. Πρόκειται για ένα δρόμο περπατήματος μέσα στην πόλη με στολές ΄Αϊ Βασίλη και πολλά κεράσματα από τα καταστήματα της διαδρομής. Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν. Στο Santa Run είναι όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Με την ολοκλήρωσή του διοργανώθηκε πάρτυ στην αυλή του Α΄Γυμνασίου.
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............