ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ KAPPA STUDIES - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ KAPPA STUDIES

Με γλύκα πρόκειται να γεμίσουν όλη την Κρήτη οι σπουδαστές της Σχολής Kappa Studies του Ομίλου Kappa Group, φτιάχνοντας λουκουμάδες στις τέσσερις μεγαλύτερες πόλεις του νησιού.Μέσα από μια δράση που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια για τον Όμιλο του Θόδωρου Καλαθάκη, φρεσκοψημένοι λουκουμάδες πρόκειται να διανεμηθούν δωρεάν σε όλους το ερχόμενο Σάββατο 29 Νοεμβρίου, σε μια προσπάθεια αναβίωσης μιας κρητικής παράδοσης ετών.Η Σχολή Kappa Studies προσφέρει λουκουμάδες από τις 12.00 το μεσημέρι, σε τρία σημεία στο Ηράκλειο (Πλατεία Λιονταριών - Πλατεία Κορνάρου στην είσοδο της 1866 - Πλατεία Ελευθερίας μπροστά από το μέγαρο της Περιφέρειας Κρήτης), καθώς επίσης και σε Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο.

Η προσφορά ζεστών λουκουμάδων αναβιώνει το κλασικό κρητικό έθιμο του Αγίου Ανδρέα του Τρυπιοτηγανά, όπου παραδοσιακά οι νοικοκυρές έφτιαχναν το παραδοσιακό γλύκισμα.

Η Σχολή Kappa Studies, ο Θόδωρος Καλαθάκης, αλλά και ο Διευθυντής της Σχολής κ. Γιώργος Τριανταφύλλου, έχουν κάνει μία σημαντική προετοιμασία για δεκαπλασιασμό των ποσοτήτων που πρόκειται να διανεμηθούν το Σάββατο σε μια ένδειξη προσφοράς, αλλά και τήρησης της κρητικής παράδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............