ΠΑΡΚΟ ΝΤΡΟΠΗ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΤΖΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΚΟ ΝΤΡΟΠΗ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΤΖΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΕίναι φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός αναγνώστη μας. Πρόκειται για το υποτιθέμενο παρκάκι στο κέντρο του Ηρακλείου στη πλατεία Θειακάκη που επίσης υποτίθεται ότι λειτουργεί και ως υπαίθριος παιδότοπος.

Το πρωί δεν μπορείς να πλησιάσεις από τα αδέσποτα που σε απειλούν αναφέρει ο αναγνώστης μας και το βράδυ τρέχεις να φύγεις μακρυά για να μην αντικρίσεις την παράνομηδοσοληψία που γίνεται μεταξύ ναρκομανών και εμπόρων ουσιών.

Στην φωτογραφία η εγκατάλειψη είναι εμφανής με τα άγρια χόρτα να έχουν πνίξει το μέρος.


Η δημοτική Αρχή μπορεί να αγνοεί την εικόνα που βρίσκεται λίγα μέτρα από την Λότζια ωστόσο οι υπάλληλοι της απαξιούν να απαντήσουν για το θέμα ακόμα και στις γνώριμες πλέον φωνές των πολιτών που μάταια καλούν και παρακαλούν για το αυτονόητο.

Οι γονείς μας κάλεσαν σήμερα το πρωί, αγανακτησμένοι για να διαπιστώσουμε με μια πρώτη ματιά, ότι εκτός των όσων προαναφέραμε , τα περιτώματα από τα αδέσποτα σκυλιά είναι η πηγή εκτός της δυσοσμίας ο κύριος λόγος το πάρκο να έχει γεμίσει ψείρες και ψύλλους .

Η εικόνα αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηρακλείου που πρόσφατα ζήτησε την ψήφο των πολιτών και από τη συγκεκριμένη γειτονιά.


Εκτός όμως από την Δημοτική Αρχή λόγο να παρέμβει έχει και η ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση τωνναρκωτικών την οποία καταγγέλουν οι περίοικοι .

Θα χει ενδιαφέρον αν τις επόμενες μέρες δούμε κάποια εξέλιξη στην συγκεκριμένη καταγγελία .

Το flashnews.gr θα παρακολουθήσει το ενδιαφέρον που θα δείξουν οι αρμόδιοι και θα σας ενημερώσει ξανά.


ΠΗΓΗ: http://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............