Η ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΒΙΛΑ ΤΗΣ Βικτόρια Χίσλοπ, ΣΤΟ ΙΣΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Η ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΒΙΛΑ ΤΗΣ Βικτόρια Χίσλοπ, ΣΤΟ ΙΣΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Την περιοχή Ίστρο, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, που είναι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από την Ελούντα και την περιοχή της Πλάκας, όπου φιλοξενήθηκαν τα γυρίσματα του σίριαλ «Το νησί», επέλεξε η Βρετανίδα συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, Βικτόρια Χίσλοπ, για εξοχική της κατοικία.

Πρόκεται για υπερπολυτελή βίλα με καταπληκτική θέα που βρίσκεται σε απομονωμένο συγκρότημα στην περιοχή.  Η βίλα πέντε υπνοδωμάτια , πέντε μπάνια, πισίνα και ιδιωτική πέτρινη σκάλα που οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα.
Βρίσκεται σε προνομιακή θέση, συγκριτικά με τις υπόλοιπες 24 βίλες του συγκροτήματος, έχει θέα τον κόλπο Μιραμπέλλου, την πόλη του Αγίου Νικολάου και τα υπόλοιπα χωριά.

Η συγγραφέας είχε όνειρο να αποκτήσει σπίτι στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη την οποία έχει λατρέψει από την πρώτη φορά που βρέθηκε. Να σημειώσουμε πως μετά την επένδυση της Χίσλοπ, η οποία είχε καταβάλλει1.200.000 ευρώ για τη συγκεκριμένη βίλα με όλες τις ανέσεις… η τιμή των οικημάτων ανέβηκε με βίλες των τριών δωματίων να κοστίζουν 800.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............