ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός.
Οι συνδικαλιστές παρουσίασαν στο δήμαρχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κυριότερα, αυτό της έλλειψης προσωπικού που δυσχεραίνει σημαντικά το έργο της αστυνομίας, ενώ στάθηκαν και στην υλικοτεχνική υποδομή τονίζοντας τις πολύ μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν, αλλά και τις δυσκολίες συντήρησης των υπαρχόντων οχημάτων.Η Ένωση Αστυνομικών τάχθηκε υπέρ του αιτήματος που έχει θέσει ο κ. Λαμπρινός στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. σε επίπεδο Ηρακλείου και Κρήτης, για την λειτουργία αστυνομικού τμήματος στο κέντρο της πόλης, επισημαίνοντας όμως ότι πρέπει να στελεχωθεί με δύναμη που θα διατεθεί, επιπλέον αυτής που υπάρχει τώρα.

Τέλος ζήτησαν τη συμπαράσταση του δήμου για την δημιουργία λέσχης σίτισης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, σημειώνοντας ότι οι σχετικές πιστώσεις έχουν εξευρεθεί μέσω της Περιφέρειας Κρήτης για την επέκταση του μεγάρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............