Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών άλλαξε όψη το Πάρκο Γεωργιάδη στην πόλη του Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών άλλαξε όψη το Πάρκο Γεωργιάδη στην πόλη του Ηρακλείου


Αλλάζει όψη το πάρκο Γεωργιάδη που γέμισε χρώματα από τα νέα άνθη που φυτεύτηκαν αλλά και από την επιχείρηση καθαριότητας και εξωραϊσμού που συνεχίζεται από το πρωί της Τετάρτης.

Πολλοί  ήταν  οι δημότες που  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου και ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου  (Ομάδα Πρασίνου, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, και Ομάδα Εξωραϊσμού) προχωρώντας σε μια σειρά δράσεων αλλάζοντας την εικόνα του χώρου.

Στο πάρκο Γεωργιάδη βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός για να παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες που βρισκόταν σε εξέλιξη εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη  μεγάλη συμμετοχή εθελοντών πολιτών.«Οι πολίτες  ανταποκρίθηκαν  στην πρόσκλησή μας  και εθελοντικά βοήθησαν  στην καθαριότητα τη φύτευση και τον καλλωπισμό του σημαντικότερου ίσως πνεύμονα πρασίνου στο κέντρο της πόλης που ταυτόχρονα αποτελεί και μια όαση αναψυχής και περιπάτου» δήλωσε ο κ.Λαμπρινός .
«Τους ευχαριστούμε, μαζί με όλα τα στελέχη του Δικτύου εθελοντών  του δήμου μας για την δράση αυτή που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη των αρμόδιων αντιδημάρχων.


Τέτοιες δραστηριότητες στηρίζονται και θα συνεχίσουν να στηρίζονται στο σύνθημα που έχουμε από την αρχή της θητείας αλλά και προεκλογικά.«Συνεργασία, συνέργεια και κοινή δράση για το καλό της πόλης» κατέληξε ο Δήμαρχος Ηρακλείου
Την ικανοποίηση τους για τη μεγάλη συμμετοχή των δημοτών στην προσπάθεια αυτή εξέφρασαν και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού, κα. Αριστέα Πλεύρη, ο Συντονιστής και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ζαν Αντρέα Γκαραντσίνι και η Συντονίστρια της ομάδας εξωραϊσμού, κα. Όλγα Κουτάντου  δηλώνοντας ότι:
«Η  μαζική ανταπόκριση στη συγκεκριμένη εξόρμηση απέδειξε ότι οι δημότες ευαισθητοποιούνται ολοένα και περισσότερο, και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές για τη βοήθειά τους»
Η αναζωογόνηση του πάρκου έγινε με τη  στήριξη των Αντιδημαρχιών, Πολιτισμού, Πρασίνου, Τεχνικών Έργων και ΚαθαριότηταςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............