ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΑΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΑΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εκπρόσωποι συνδιοργανωτών φορέων καλούν τον κόσμο να συμμετέχει στον Ποδηλατικό Γύρο Μεσαράς, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου και ενισχύουν το μήνυμα «Οδηγούμε με ασφάλεια»:
Τσαντηράκη Ελένη, Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης: «Ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, σας ευχαριστώ θερμά για την εκδήλωση αγάπης προς το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Πόμπιας. Η «εκδήλωση αγάπης» που αφορά την πρωτοβουλία σας στην συνδιοργάνωση με 58 και πλέον Μεσσαρίτικους φορείς για τον Ποδηλατικό Γύρο με μήνυμα Οδηγούμε με ασφάλεια έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Παραρτήματος όπου φιλοξενούνται άτομα ΑμεΑ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 με αφετηρία και λήξη το ως άνω Παράρτημα.
Επιτρέψτε μου ωστόσο να σας συγχαρώ, γιατί τέτοιου είδους πρωτοβουλίες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, εκφράζουν όχι μόνο την έμπρακτη αλληλεγγύη, την προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο αλλά αποτελούν την κινητήρια δύναμη για μας να συνεχίσουμε το έργο μας και να προχωρήσουμε στα σχέδια που έχουμε θέσει ως Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.
Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τη συγκίνηση αλλά και τη χαρά που θα χαρίσετε στις ψυχές των φιλοξενουμένων του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Πόμπιας αλλά και πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε σε εσάς που απλώνετε χωρίς δισταγμό το χέρι σε όσους έχουν ανάγκη. Πράξεις που γίνονται «αλυσίδα αγάπης» απλώνοντας ένα πλατύ δίκτυ εθελοντισμού, προσφοράς και αλληλεγγύης.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία και θερμά ευχαριστώ σε όλους τους Κρήτες καθώς και σε όλους τους Μεσσάριτικους φορείς που αφιλοκερδώς πλαισιώνουν την δράση αυτή.»
Μανώλης Στεφανουδάκης, Παρολυμπιονίκης, Πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «Το Μέλλον»: «Στην σημερινή κοινωνία που είχαμε την τύχη ή την ατυχία να ζούμε, την κοινωνία της ταχύτητας, της εξέλιξης, μα συγχρόνως της στασιμότητας και οπισθοδρόμησης, πράξεις και δραστηριότητες αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας φαντάζουν ως παραφροσύνη. Χαίρομαι λοιπόν όλως ιδιαιτέρως και ειλικρινώς συγχαίρω σχετικά με την διοργάνωση της ποδηλατοδρομίας, μιας απόδειξης πως ακόμη και σήμερα υπάρχει κατανόηση, ανταπόκριση, σκέψη και ανθρωπιά.»
Πάρις Επιτροπάκης, Πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου ‘ΤΑΛΩΣ’: «Όταν μου ζήτησε ο κ.Αυγενάκης να συμμετάσχει το σωματείο «ΤΑΛΩΣ» σε αυτήν την ποδηλατοδρομία με μεγάλη χαρά δέχτηκα και τον ευχαριστώ πολύ . Οι περισσότεροι αθλητές μας είναι ΑμεΑ από κάποιο τροχαίο ατύχημα και με τη συμμετοχή μας αυτή, θα δώσουμε το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης αλλά και της στήριξης στο κέντρο θεραπείας και αποκατάστασης των ΑμεΑ στην Πόμπια.
Θέλουμε όμως παράλληλα να δηλώσουμε σαν αθλητικό σωματείο ότι όταν γίνεις ή είσαι ΑμεΑ δεν σταματά η ζωή , συνεχίζεται και πάντα υπάρχει άθληση για όλους ότι αναπηρία κι αν έχουν. Η ψυχή δεν τραυματίζεται ποτέ και οι αθλητές μας έχουν και μάλιστα μεγάλη. Σεβασμός λοιπόν στον δρόμο και η ασφάλεια έρχεται μόνη της.»
Βασίλης Ανδρεαδάκης, Γ. Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης - Συμβασιούχων Πυροσβεστών: «Συμμετέχουμε με μεγάλη χαρά σε μια ακόμη δράση του Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια», που εδώ και τέσσερις μήνες από την δημιουργία του έχει προχωρήσει σε μια σειρά δράσεων με ευρεία συμμετοχή του κόσμου για τη διάδοση του κοινωνικού μηνύματος για ασφαλή οδηγική συμπεριφορά. Η δράση αυτής της Κυριακής όμως, έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Μέσα από την ποδηλατοδρομία στη Μεσαρά, για να διαδόσουμε το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης, αγκαλιάζουμε και ενισχύουμε την πολύ σημαντική δράση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Ατόμων με Αναπηρία Πόμπιας. Καλούμε και εμείς ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης - Συμβασιούχων Πυροσβεστών, κάθε Μεσαρίτη και κάθε Ηρακλειώτη να συμμετέχει σε αυτό το μοναδικό φιλανθρωπικό-κοινωνικό αθλητικό γεγονός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............