Εργαστήριο Ενδυνάμωσης από τη Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Εργαστήριο Ενδυνάμωσης από τη Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου
Εργαστήριο Ενδυνάμωσης με θέμα: «Από την προσωπική εμπειρία στη συλλογική δράση: Η θέση των γυναικών στο συνδικαλιστικό κίνημα. Διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο της εργασίας» πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17:00 έως 22:00 από τη Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. Το εργαστήριο απευθύνεται σε γυναίκες συνδικαλίστριες/εργαζόμενες.
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Αλέξανδρο Παναγιωτάκη, Στέλεχος Δομής Ισότητας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Ψυχολόγο.
Στο εργαστήριο θα αναλυθούν οι βασικές τεχνικές δεξιοτήτων επικοινωνιακού σχεδιασμού στα πλαίσια της συλλογικότητας, οι τρόποι επίλυσης προβλημάτων μέσα στις ομάδες, καθώς και οι τεχνικές διαχείρισης συγκρούσεων. Το σεμινάριο έχει ως στόχο να ενισχύσει τις δυνατότητες των εργαζόμενων γυναικών, να αναβαθμίσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, ώστε να  καταφέρουν να συμμετέχουν ενεργά σε θέσεις ευθύνης στα συνδικαλιστικά όργανα όλων των βαθμίδων και των τύπων.Το εργαστήριο εντάσσεται στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών» που υλοποιεί η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.) και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. (ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε.) και την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων».
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στον κ. Παναγιωτάκη Αλέξανδρο, τηλ: 2810 343616 και 6972631051, email isotitairaklio@gmail.com
Στο σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Αλέξανδρος Παναγιωτάκης

Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............