Συνάντηση της αντιδημάρχου Παιδείας με διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση της αντιδημάρχου Παιδείας με διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Ηρακλείου
Τα προβλήματα που υπάρχουν στα Γυμνάσια και στα Λύκεια του Δήμου Ηρακλείου τέθηκαν επί τάπητος, στη συνάντηση που είχε σήμερα με τους διευθυντές τους, η αντιδήμαρχος Παιδείας, κα Μαρία Καναβάκη, στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Δημαρχείου στη Λότζια.
Η αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους διευθυντές για τις αρμοδιότητες της νέας αντιδημαρχίας, στάθηκε στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για τη συντήρηση των σχολείων, δίνοντας έμφαση στον προσεισμικό έλεγχο που έγινε από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Δήμου. Σημείωσε ότι θα ξεκινήσει η διαδικασία νομιμοποίησης των σχολικών κτιρίων, ειδικά για εκείνα στα οποία δεν υπάρχει οικοδομική άδεια, ενώ τόνισε πως θα δοθεί βάρος στην καθαριότητα και στη φύλαξη των σχολείων. 

Ακολούθησε συζήτηση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ηρακλείου, με την κα Καναβάκη να ζητάει ειλικρινή συνεργασία και αλληλοκατανόηση, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή θα είναι συνεχώς δίπλα τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που διαπιστώνονται.
Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιώργος Βλαχάκης, ενημέρωσε τους διευθυντές για τη λειτουργία των σχολικών επιτροπών και τον τρόπο συνεργασίας τους.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Απόστολος Κλινάκης και ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Γιώργος Μανουσάκης.
Την ερχόμενη Δευτέρα 13-10-2014 θα γίνει συνάντηση της αντιδημάρχου Παιδείας με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Ηρακλείου, στις 10 π.μ. στη  αίθουσα Ανδρόγεω. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............