ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΟΡΤΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΔΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΟΡΤΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΔΙΑΣ

 ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ

Στις νεόδμητες  αίθουσες του Πολιτιστικού κέντρου της Ι.Μητροπόλεως Γορτύνης και Ακαρδίας θα λειτουργίσουν  κατά το σχολικό έτος 2014-15 :
1) Σχολή βυζαντινής μουσικής, η οποία μάλιστα από φέτος, είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος και θα παρέχει νόμιμα πτυχία και διπλώματα. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή και ώρα 6.00 μ.μ.
2) Χορωδία παραδοσιακής μουσικής, με την επωνυμία: «Κεντρώας Κρήτης Μελωδοί», για τη μάθηση παραδοσιακών τραγουδιών. Τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Πέμπτη και ώρα 6.00 μ.μ.
3) Ψηφιδωτό. Τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Πέμπτη και ώρα 3.00 μ.μ.
4) Εικαστικό εργαστήριο, για παιδιά Δημοτικού Σχολείου. Τα σεμινάρια θα γίνονται, κάθε Σάββατο και ώρα 3.00 – 4.00 μ.μ.
5) Νεανικές συνάξεις, για νέους Γυμνασίου – Λυκείου και παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, με δραστηριότητες που, μεταξύ άλλων, θα συμπεριλαμβάνουν προβολές ταινιών, χορωδία, επιτραπέζια παιχνίδια, εκδρομές, εξορμήσεις κ.λ.π. Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο και ώρα 4.30 – 6.00 μ.μ. για παιδιά Δημοτικού Σχολείου και την ίδια μέρα και ώρα 6.00 – 8.30 μ.μ. για παιδιά Γυμνασίου –Λυκείου.
6) Σχολή αγιογραφίας, για νέους και μεγαλύτερους. Τα σεμινάρια θα γίνονται, κάθε Δευτέρα και ώρα 4.30 – 7.30 μ.μ. για προχωρημένους, κάθε Τρίτη και ώρα 3.00 – 6.00 μ.μ. για την Α´ Τάξη, κάθε Παρασκευή και ώρα 5.00 – 7.00 μ.μ. για την Γ’ Τάξη και την ίδια μέρα και ώρα 7.00 – 9.00 μ.μ. για την Δ’ Τάξη.
7) Θεατρικό εργαστήριο, οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη και ώρα 4.00 -6.00 μ.μ. για παιδιά Δημοτικού Σχολείου και κάθε Σάββατο και ώρα 4.30 – 6.00 μ.μ. για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου.
Επίσης το Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως επεκτείνει τις δραστηριότητες του τμήματος Σχολής Αγιογραφίας στην αίθουσα της Ενορίας Αγ. Τίτου Τυμπακίου, όπου θα γίνονται σεμινάρια κάθε Τρίτη και ώρα 5.00 – 8.00 μ.μ. και στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγ. Βαρβάρας κάθε Πέμπτη και ώρα 5.00 – 7.00 μ.μ. για τους αρχάριους και ώρα 7.00 -9.00 μ.μ. για τους προχωρημένους.
Παρόμοιες δράσεις και ομιλίες πραγματοποιούνται και σε μεγάλες Ενορίες της περιοχής για τις οποίες παρέχονται πληροφορίες από τις εν λόγω Ενορίες.

Ο Αγιασμός για την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως θα γίνει την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 7.00 μ. μ. στις εγκαταστάσεις του, στις Μοίρες. Οι εγγραφές γίνονται κάθε πρωί στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............