ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΩΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΩΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Ολα έτοιμα για να ξεκινήσει το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο παζάρι βιβλίου των Εκδοτών, για δεύτερη φορά στην Κρήτη στο Ηράκλειο
ΛΕΩΦ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ 70-72 ΣΕ ΔΥΟ ΟΡΟΦΟΥΣ (στο πρώην πολυκατάστημα ΦΩΚΑΣ)

Από 1/10 έως 29/11/2014

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ / Σάββατα από τις 10 το πρωί έως 8 το βράδυ / Κυριακές και Αργίες κλειστά.Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ - ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει με την συμμετοχή 150 εκδοτικών οίκων το 2Ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ στη Κρήτη στο Ηράκλειο.
Το πρώτο παζάρι βιβλίου είχε διοργανωθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία το 2013 στο εμπορικό κέντρο TALOS PLAZA, αλλά φέτος μεταφέρθηκε σε δύο ορόφους στο κέντρο της πόλης στην Λεωφ.Καλοκαιρινού 70-72 (στο πρώην πολυκατάστημα Φωκάς) με περισσότερους εκδότες και τίτλους βιβλίων από την προηγούμενη φορά.
Το παζάρι βιβλίου έγινε θεσμός για την πόλη του Ηρακλείου αλλά και για ολόκληρη τη Κρήτη.
Στο παζάρι διατίθενται Βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον δύο χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων με τιμή τουλάχιστον 70% λιγότερο, σε σχέση με την αρχική τιμή που είχαν στα βιβλιοπωλεία.
Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα barcode με την τελική τιμή πώλησης ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.
Στα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης απαντάμε με διέξοδο πολιτισμού.
250.000 βιβλία - 150 εκδοτικών επιχειρήσεων σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 μόλις λεπτά.
Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.
Λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδική λογοτεχνία αλλά και εικονογραφημένα, κόμικς, άλμπουμ, λευκώματα, βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο. Βιβλία ιστορικά, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, πολιτικά αλλά και οικονομίας. Βιβλία για κάθε ηλικία, βιβλία ΟΛΩΝ των κατηγοριών.
Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............