Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Ο Δήμος Ηρακλείου αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες αναγνωρίζοντας την ευαισθησία των πολιτών και των ζωόφιλων οργανώσεων για τα ζώα συντροφιάς και ιδιαίτερα για τα αδέσποτα.
Στα πλαίσια αυτά  και θέτοντας ως προτεραιότητα:
Την αναβάθμιση των υπηρεσιών του δημοτικού κυνοκομείου
Την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου του 
Τη βελτίωση συνθηκών εργασίας των εργαζομένων
Και τη βελτίωση της διαβίωσης των ζώων,
διοργανώνει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου από τις 10:30 το πρωί  δενδροφύτευση στο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου στη Φοινικιά.


Η δράση αυτή οργανώνεται, με τη συνεργασία των αρμόδιων Αντιδημάρχων Τμήματος Πρασίνου κ. Πέτρου Ινιωτάκη  και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χάρη Μαμουλάκη.
«Η συμμετοχή των δημοτών είναι σημαντική και έχει σημασία όλοι και όλες μαζί να αλλάξουμε τη πόλη μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας» δήλωσαν οι αντιδήμαρχοι.
  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ
   Δύο αγροτικά αυτοκίνητα του Δήμου Ηρακλείου, στις 10 το πρωί της Κυριακής θα βρίσκονται στη Γιόφυρο, στη στάση των ΚΤΕΛ Ρεθύμνου – Χανίων (μπροστά από το ζαχαροπλαστείο Μελύριτον) ώστε να μεταφέρουν τους πολίτες εθελοντές στο χώρο του Κυνοκομείου. 

   

      Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλούνται οι εθελοντές που έχουν αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται σε χωματόδρομο, να βρίσκονται την ίδια ώρα στο παραπάνω σημείο συνάντησης, ώστε να ξεκινήσουν ταυτόχρονα για την δεντροφύτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............