Ο ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΨΗΦΙΑΚΟ "ΟΔΗΓΟ ΠΟΛΗΣ" - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΨΗΦΙΑΚΟ "ΟΔΗΓΟ ΠΟΛΗΣ"


Μια ιδιαίτερα ελκυστική και φιλική στους χρήστες εφαρμογή, ο «Οδηγός Πόλης Δήμου Χερσονήσου» εγκρίθηκε και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση». 

Ο Οδηγός Πόλης, έργο προϋπολογισμού 61.500 €, που θα ολοκληρωθεί στους επόμενους τρεις μήνες, δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες – χρήστες του προηγμένου αυτού εργαλείου τεχνολογίας πληροφόρησης να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω σύγχρονων διαδραστικών εφαρμογών. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στην προβολή και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. 


Στον Οδηγό Πόλης περιλαμβάνονται πληροφορίες για τομείς όπως: πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές υποδομές και χώροι αναψυχής, δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης, δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς και εύρεση λύσεων μετακίνησης, υποδομές υγείας και κοινωνικής περίθαλψης, δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις και επιχειρηματίες.

Η πληροφόρηση για τους επισκέπτες του Δήμου θα είναι ακόμα πληρέστερη και πιο εύληπτη, καθώς τα παραπάνω θα συνοδεύονται από αναλυτικούς χάρτες με τα χωρικά και περιγραφικά δεδομένα του Δήμου.

Επίσης θα προτείνονται θεματικές διαδρομές, ενώ θα υπάρχει απεικόνιση σημείων ενδιαφέροντος, φωτογραφίες και περιγραφές από επισκέπτες του site, ώστε η πρόσβαση στην πληροφορία να είναι άμεση και διαδραστική.


ΠΗΓΗ: http://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............