Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Ο Δήμος Μαλεβιζίου , μέσω του δημοτικού οργανισμού Πολιτισμού-περιβάλλοντος και αθλητισμού Μαλεβιζίου ,
Συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας τουρισμού που διοργανώνει η περιφέρεια Κρήτης.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΒΩΝ
Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014
Δωρεάν χρήση στις ξαπλώστρες και στις ομπρέλες σε όλες τις παραλίες του Δήμου Μαλεβιζίου
Καντάδα από ομάδα του "Συνόλου Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης", στον κεντρικό δρόμο της Αμμουδάρας (ανάμεσα στους δυο μεγα΄λους δημοτικούς χώρους ελεύθερης στάθμευσης, στο ύψος του Τεχνόπολις), από τις 18.00 το απόγευμα. 
Μετά την ολοκλήρωση της καντάδας θα ακολουθήσει κέρασμα με ρακή στο χώρο της εκδήλωσης με χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα. Στην μουσική εκδήλωση θα λάβουν μέρος καλλιτέχνες από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και ειδικότερα τα συγκροτήματα των Παντελή Κακουλάκη, Γιώγου Ζαχαριουδάκη, Τασου Ρεράκη, Γιώργου Δρακογιαννάκη, Κώστα Δαφέρμου, Μιχάλη Ρεθεμνιωτάκη και Χάρη Φασουλά, ενώ θα χορέψουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου με υπεύθυνο χοροδιδάσκαλο τον Νίκο Μαρή. Για τους επισκέπτες θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς με το τρενάκι από τις 17.00 έως 21.00 το βράδυ.
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014
Ελεύθερη είσοδος στην Αίθουσα Τέχνης Μαράθου ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΙΝΑΚΗ (9.00 - 15.00 στο Μάραθος), στο Μουσείο Δ. Θεοτοκόπουλου (9.00 - 19.00 στο Φόδελε), στο Μουσείο Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων "Θύραθεν" (9.00 - 17.00 στον Κρουσώνα) και στην  "Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου (8.30 - 15.00 στο Γάζι).
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Συμμετέχουμε και εφέτος στη μεγάλη γιορτή του τουρισμού. Το Μαλεβίζι άλλωστε είναι και τουριστικός προορισμός οπότε δεν θα μπορούσαμε να μην λάβουμε μέρος, αναδεικνύοντας την παράδοση του τόπου μας. Προσκαλούμε λοιπόν όλες και όλους τους επισκέπτες του δήμους μας, Έλληνες και ξένους, να έρθουν στην γιορτή και τους υποσχόμαστε ότι θα περάσουν υπέροχα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............