ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΚΟΡΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΕΔΙΑΔΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΚΟΡΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΕΔΙΑΔΑΣΓια τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι η Σακορράφειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστελλίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας διοργανώνει καλοκαιρινή εκστρατεία για παιδιά και εφήβους, στο πλαίσιο του προγράμματος Future Library που υποστηρίζεται από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Στόχος της εκστρατείας, που ξεκίνησε  την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 και θα συνεχιστεί έως και τον Αύγουστο είναι να προωθήσει την ανάγνωση και τη δημιουργικότητα.
Η συμμετοχή των παιδιών είναι εντελώς δωρεάν. Φέτος η εκστρατεία έχει τίτλο : «Ό,τι κι αν σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο! - Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες». Όλες οι δράσεις αντλούν τη θεματική τους από τους αντίθετους κόσμους που μας περιβάλλουν και επιστρατεύουν μια σειρά από διαφορετικά βιβλία, τα οποία προσφέρονται από το Future Library στη Σακορράφειο Βιβλιοθήκη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. 

Για 3 μήνες, στη διάρκεια της καλοκαιρινής εκστρατείας, παιδιά και γονείς θα ζήσουν τη μέρα της αρχής και του τέλους, των ορατών και των αοράτων, του γέλιου και του κλάματος, του ορθού και του ανάποδου, του άγριου και του ήμερου, του όμορφου και του άσχημου, των εχθρών και των φίλων, του κρύου και του ζεστού, της τάξης και της ακαταστασίας, του ράβε και του ξήλωνε, του σωστού και του λάθους, των παιδιών και των ηλικιωμένων, των δυνατών και των αδύναμων, του μαζί και του χώρια, του δίνω και του παίρνω.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Σακορράφειο Βιβλιοθήκη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο τηλ. 2891031824 και να επισκεφτείτε το http://summer.futurelibrary.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............