Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΡΝΟΥΑ BEACH SOCCER ΣΤΗΝ ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟ


Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και ο Πολιτιστικός, Οικολογικός και Λαογραφικός Σύλλογος Παχείας Άμμου συνδιοργανώνουν Τουρνουά Beach Soccer στην παραλία του χωριού, την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014. 

Πρόκειται για πρωτάθλημα "μεγάλων" και πρωτάθλημα "junior", στο οποίο συμμετέχουν ομάδες των 8 ατόμων. 

Το τουρνουά διοργανώνεται από τη ΝΕ.ΑΝΑ.Π. (Νεανική Αναπτυξιακή Πρωτοβουλία), η οποία αποτελείται από νέους που ζουν στο χωριό της Παχειάς Άμμου και οι οποίοι προσπαθούν να προωθήσουν το καλό της περιοχής τους με καινοτόμες ιδέες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Επιπλέον ο Πολιτιστικός, Οικολογικός και Λαογραφικός Σύλλογος Παχείας Άμμου έχει προγραμματίσει και άλλες δράσεις για το φετινό καλοκαίρι, όπως είναι η εθελοντική αιμοδοσία, το εναλλακτικό “Beach Party” και η παράδοση δωρεάν μαθημάτων.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ