ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ

Μικρή Πατρίδα
Ο Γιώργος Νταλάρας σε Τραγούδια από Καρδιάς στην Κρήτη

Ο Γιώργος Νταλάρας με το συνθέτη Γιώργο Ανδρέου στο πιάνο, θα πραγματοποιήσουν σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, με ένα νέο πρόγραμμα που δοκιμάστηκε ήδη και γνώρισε τη θερμή υποδοχή του κοινού στην Κύπρο. Ένα πρόγραμμα με νέες διασκευές για δύο πιάνα, μπουζούκι, ακορντεόν και κιθάρα, σε λαϊκά τραγούδια και λυρικές μπαλάντες από το ρεπερτόριο που ο Γιώργος Νταλάρας έχει ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δυο καλλιτέχνες μοιράζονται τη σκηνή με τον εξαίρετο πιανίστα και μουσικό Γιώργο Παπαχριστούδη. Μαζί τους η Ευτυχία Μητρίτσα, μια τραγουδίστρια της νέας γενιάς και μουσικός (πιάνο και ακορντεόν), που ξέρει να “λέει” τα λαϊκά, τα έντεχνα και τα παραδοσιακά, ενώ συγχρόνως να παραμένει παιδί της εποχής της.
Συμπράττουν επίσης μαζί τους,στο μπουζούκι ο Γιώργος Μάτσικας και στο ακορντεόν ο Ντάσσο Κούρτι.Ο Γιώργος Νταλάρας με τους συνεργάτες του και με τη δική του παρουσία ως μουσικός στην κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμά και ούτι, διασκεύασαν 40 σχεδόν τραγούδια γι’ αυτό το ρεσιτάλ. Με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, παλιά και καινούργια, ρεμπέτικα, αλλά και παραδοσιακά και τραγούδια της Μεσογείου.

Ένα μέρος αυτής της καλλιτεχνικής συνεύρεσης είναι αφιερωμένο στο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, με τον οποίο ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στην «Μικρή Πατρίδα». Βγαίνουν λοιπόν ξανά στο δρόμο, εκεί, στο “φοβερόν κριτήριον”, στους αγαπημένους τους συνοδοιπόρους μιας ζωής - τους ακροατές της μουσικής τους, τους φίλους τους, τους δικούς τους ανθρώπους. Αγωνιούν για την κρίση τους, παραμένοντας αισιόδοξοι - πως το Μυστήριο θα πραγματωθεί κι αυτή τη φορά, πως θα γίνουνε Ένα, πως θα συγκινηθούνε, θα παρηγορηθούνε. Θα ελπίσουνε. Πάντα μέσα από τα τραγούδια, που καθένα αποκαλύπτει με έναν απροσδόκητο και μαζί απλό τρόπο, ιστορίες γοητευτικές, πονεμένες, γαλήνιες, σπάνιες αλλά και καταγγελτικές, πικρές, συγκινητικές, όπως ακριβώς εκφράζεται η ζωή μας καθημερινά.Σάββατο 26 Ιουλίου, Θέατρο Τεχνόπολις, Ηράκλειο
Δευτέρα 28 Ιουλίου, Θέατρο Ερωφίλη(Φορτέτζα), Ρέθυμνο
Τρίτη 29 Ιουλίου, Πάρκο Χλουβεράκη, Σητεία
Πέμπτη 31 Ιουλίου, 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, Άγιος Νικόλαος
Παρασκευή 1 Αυγούστου, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Χανιά


Παραγωγή/Διοργάνωση: Notebook Artists’ Management&Marketing
mail. ares@notebookgroup.gr
Άρης Αναγνωστόπουλος (τηλ. 6981092405)
Ειρήνη Αβραμέα (τηλ. 6974018694)


Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Αλεξία Στουρνάρα (τηλ. 6932467906)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............