ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΑ ΑΠΟΨΕ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ... Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΝΤΟΡΕ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΑ ΑΠΟΨΕ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ... Η ΚΥΡΙΑ ΣΙΝΤΟΡΕ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ


Τελευταίες πρόβες για την μουσικοχορευτική παράσταση Η Κυρία Σιντορέ  πραγματοποιήθηκαν απόψε Πέμπτη στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης.Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης- Π.Ε. Ηρακλείου  η Φιλαρμονική και η Παιδική - Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου παρουσιάζουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία» αύριο Παρασκευή 13 Ιουνίου στις 21.00 το βράδυ στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Μια παράσταση που φιλοδοξεί να κερδίσει τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων θεατών παρουσιάζοντας επί σκηνής ορχήστρα 55 μουσικών, χορωδία 50 παιδιών και ομάδα μουσικού θεάτρου με παιδιά και ενήλικες τραγουδιστές. Όλα αυτά έχοντας σαν θέμα την ορθογραφία.
Μήπως σας ακούγεται βαρετό το θέμα; Ελάτε να σας δείξουμε πως η ορθογραφία, αν ντυθεί με νότες, μπορεί να σας προσφέρει ένα αξέχαστο θέαμα! Το τραγούδι, ο χορός και το κέφι θα πλημμυρίσουν τη σκηνή του κηποθεάτρου  με την εκπνοή της σχολικής χρονιάς,  Το έργο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Μαρίας Καριωτάκη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίτανος. 


Είσοδος ελεύθερη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............