ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΤΗΝ...ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΤΗΝ...ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Με τη συμμετοχή μαθητών από σχολεία της πόλης,  πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, από το Δήμο Ηρακλείου στο αίθριο της Λότζια οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ.Γιάννης Κουράκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Αεράκη συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς  και απάντησαν σε ερωτήσεις και απορίες τους για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Γιάννης Κουράκης: Η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με αποφασιστηκότητα

Σε δήλωσή του ο κ.Κουράκης τόνισε ότι η σημερινή επέτειος για την ημέρα της Ευρώπης γιορτάζεται εν μέσω μιας κρίσης που μαστίζει σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης.

 Επιβάλλεται ,συνέχισε ο Δήμαρχος,  οι πολιτικές που θα ακολουθηθούν στο μέλλον να έχουν στο επίκεντρο τον πολίτη και όλα τα προβλήματα να αντιμετωπιστούν με τόλμη, αποφασιστικότητα και σεβασμό στον άνθρωπο.
      Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από την  Αντιδημαρχία  Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις δράσεις και την προώθηση της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

 Οι μαθητές σχολείων παρουσίασαν  τραγούδια, μουσικό -χορευτικά και θεατρικά δρώμενα, επιτραπέζια παιχνίδια κ.α και παρουσίασαν  σχολικό ηλεκτρονικό περιοδικό με αναφορά στην Ευρώπη.
 Παράλληλα διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό από τους φορείς που συμμετείχαν.

 Στην εκδήλωση συμμετείχαν  σχολεία,σύλλογοι και φορείς (ENISA, 52ο Δημοτικό   Σχολείο Ηρακλείου, 5ο Δημοτικό Ν. Αλικαρνασσού, 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Αλικαρνασσού, 49ο , 25ο Δημοτικά Σχολεία κ.α


ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............