ΗΛΙΑΚΟ ΡΟΛΟΪ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΗΛΙΑΚΟ ΡΟΛΟΪ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ένα διαφορετικό, πρωτότυπο και καινοτόμο ρολόι κατασκεύασαν στην περιοχή του Καράβολα μαθητές σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου.

Μαθητές, γονείς και καθηγητές του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου παρακολούθησαν από κοντά και βοήθησαν στην κατασκευή ενός Αναλημματικού Ηλιακού Ρολογιού, που από σήμερα κοσμεί την περιοχή, δίπλα στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, στην παραλιακή λεωφόρο και μαζί με το σκάκι αποτελούν μία εκπαιδευτική ενότητα, διαθέσιμη σε μικρούς και μεγάλους.  
Ο Δήμος Ηρακλείου ανταποκρίθηκε θετικά στην πρωτοβουλία της μαθητικής κοινότητας για την κατασκευή του Αναλημματικού Ηλιακού Ρολογιού και συνέβαλε με την παραχώρηση και τη διαμόρφωση, από τις υπηρεσίες του, του επιλεγμένου χώρου.
Το ξεχωριστό αυτό έργο επισκέφθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Αγαπάκης, που συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν μαθητές και εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους.
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
«Ως Δημοτική Αρχή επικροτούμε, ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε τη δημιουργικότητα και τις προσπάθειες της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας για καινοτόμες και πρωτοποριακές δράσεις. Ιδιαιτέρα, μάλιστα, όταν αυτές ξεπερνούν τα όρια του σχολείου και “ανοίγονται” στην τοπική κοινωνία.» ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου.  


ΠΗΓΗ:   http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............